Дом > Yangiliklar > Садржај

Значење украса на божићном стаблу

- Aug 24, 2017 -

Пре Божића тешка атмосфера пре фестивала ће вас заразити, па шта је значење свих врста украса на најважнијем божићном стаблу? За Божић, декоративне декорације (декорације, теме) имају централно значење око библијске теме. У декорацији, јер ће то више бити забринуто, па комбиновање религиозног значаја центра биће главна ствар за једноставан опис.

Звезда или жад на врху

Најзначајнији украс божићног стабла је декорација врхунског облика, названа је велика и ударна Јаде или звезда горње звезде. Такође познато као Спитзе, Звијезда Бетлехема, која сија кад се родило Хришћанство, као звезда до родног мјеста мудраца (краља, учењака), има симболичко значење наде или поштовања. И у Великој Британији ће украшавати неке теме које подсећају на анђеле и светиње.

Белл

Звона имају и значење радосних звона које долазе из небеског краљевства које информише рођење хришћанства (Месију) и оне који преносе тонове јагњетине како би се људима омогућило да се врате на страну Бога без губим.

Аппле и Црвени Јаде

Јабука или црвени жад се такође назива кугелним украсом, плод првобитног греха који се донесе Адаму, као плод мудрости Рајског врта, симболише не само плод радости, који доноси плодоносне резултате или срећу , Али и дрво Живота, који је симбол вечности у једној башти.


Иначе

Сродни производи

  • Qizil rangli bosh kiyimdagi shlyapalar
  • Yaratgan Rojdestvo Choralar
  • Bolalar Santa Claus kiyimi
  • Rojdestvo chorva shkafi
  • Sevimli Hayvon Rojdestvo Kuklilari
  • Qor malikasi Rojdestvo kukilari